Miss Anaïs

Miss Anaïs is een nieuwe range wijnen afkomstig uit de Pay’s D’Oc (Languedoc-Roussillon).

De wijnen van Miss Anaïs zijn gebotteld in een opmerkelijk mooie fles en de witte en rosé wijnen zijn afgesloten met een handige Vino-Lok. Alle wijnen worden gemaakt van druivenstokken aangeplant op krijtachtige kleigronden en worden gevinifieerd volgens de traditionele methoden uit de Pays d’Oc.

In ons assortiment voeren wij:

Miss Anaïs Chardonnay/Viognier Pays d’Oc I.G.P. 2019
  • Miss Anaïs Chardonnay/Viognier Pays d’Oc I.G.P. 2019

Proefnotities:

  • Druivenvariëteiten: Chardonnay en Viognier.
  • Kleur: strogeel met goudkleurige reflecties.
  • Neus: heerlijke aroma’s van abrikoos, perzik en acaciabloemen.
  • Smaak: sappige, volle wijn met tonen van citrus, perzik, nectarine en een hint witte bloesem. Mooi in balans met een frisse afdronk.
  • Wijn/spijs: uitstekend geschikt als aperitief, ook heerlijk in combinatie met oesters, mosselen, witvis en geitenkaas.
  • Aanbevolen serveertemperatuur: 8-10°C.

 

 

Miss Anaïs Gris Pays d’Oc I.G.P. 2019
  • Miss Anaïs Gris Pays d’Oc I.G.P. 2019

Proefnotities:

  • Druivenvariëteit: 100% Gris.
  • Kleur: zalmroze.
  • Neus: heerlijke aroma’s van klein rood fruit en witte bloemen.
  • Smaak: elegante, ronde wijn met tonen van grapefruit, bes, kers en een hint witte bloemen. Mooi in balans met een delicate afdronk.
  • Wijn/spijs: uitstekend geschikt als aperitief, ook heerlijk in combinatie met gegrilde vis, BBQ gerechten, gevogelte, wit vlees en salades.
  • Aanbevolen serveertemperatuur: 8-10°C.

 

 

Miss Anaïs Grenache/Syrah Pays d’Oc I.G.P. 2019
  • Miss Anaïs Grenache/Syrah Pays d’Oc I.G.P. 2019

Proefnotities:

  • Druivenvariëteiten: Grenache en Syrah.
  • Kleur: dieprood.
  • Neus: heerlijke aroma’s van zwart fruit en een hint specerijen.
  • Smaak: zachte, volle wijn met tonen van braam, bes, cassis, viooltjes en een hint zoethout en drop. Mooi in balans met een lange afdronk.
  • Wijn/spijs: uitstekend geschikt als aperitief, ook heerlijk in combinatie met vlees, BBQ gerechten, mediterrane gerechten, Aziatische gerechten en zachte geitenkaas.
  • Aanbevolen serveertemperatuur: 16°C.