Riverflow

Riverflow
Morrison and Mackay

 

Riverflow wordt geproduceerd door Morrison and Mackay.

Morrison and Mackay zijn onafhankelijke Schotse whisky kooplieden en producenten van de beste Schotse likeuren. Dit familie bedrijf dat gevestigd is in het hart van Perthshire, streeft ernaar om het beste aan te bieden dat Schotland te bieden heeft.

De drie generaties lange ervaring in Schotse Whisky creëert een ongeëvenaarde passie voor de nationale drank. De eigen botteling-, en mengfaciliteit en een toegewijd team zorgen voor een product van onovertroffen kwaliteit en service. De waarden van het familie-eigendom creëren sterke relaties met hun klanten, groot of klein, waar ter wereld ze ook zijn.

Riverflow is het broertje van The Big Strand. Een small batch single malt uit de Speyside afkomstig van de Auchroisk Distillery. De 6 vaten die hiervoor gebruikt zijn, zijn zeer kritisch geselecteerd en vervolgens gehuwd voordat de whisky is gebotteld op 46% en natuurlijk zonder koude-filtratie en zonder toevoeging van kleurstoffen.

Riverflow Auchrois Distillery Small Batch Speyside
  • Riverflow Auchrois Distillery Small Batch Speyside

Tasting note:

  • Kleur: amber.
  • Neus: aroma’s van vanille en donkere karamel met geel en oranje fruit. Een parfum van Oosterse  kruiden, gevolgd door aardetonen en parfum.
  • Smaak: een echte kruidige Speysider met verwarmend eikenhout, tonen van lichte witte peper, ontbijtkoek, noga en verwarmende vanille. Plakkende, verwarmende afdronk met tonen van kruiden en vanille. 
  • Alcoholpercentage: 46%.
  • Small batch: 2.500 flessen afkomstig uit 6 vaten.